четверг, 19 ноября 2015 г.

Модуль 4. Рефлексія.

Цей модуль допоміг мені уточнити основні запитання проекту та обдумати оцінювання учнів в проекті, а саме:ознайомилася  з різними  стратегіями  та засобами  оцінювання, Створила  засоби  оцінювання,  спрямовані  на  вивчення навчальних  потреб учнів, сформулювала  основні запитання; створила  варіант плану оцінювання;
створила засоби оцінювання, спрямовані на визначення навчальних потреб учнів;
створила презентацію основних ідей навчальної теми; переглянула план вивчення теми та внесла  зміни. Створила     варіант  плану  оцінювання.           Створювати презентацію цікаво, але нічого нового не дізналася. 


   

3 комментария:

  1. Згідна з вами. Оцінювання учнів є дуже важливим та складним процесом, особливо в проектній діяльності.Дякую, що наштовхнули мене на цю думку.

    ОтветитьУдалить
  2. Згідна з вами. Оцінювання учнів є дуже важливим та складним процесом, особливо в проектній діяльності.Дякую, що наштовхнули мене на цю думку.

    ОтветитьУдалить
  3. Мені було дуже цікаво читати Ваші записи в блозі. Дуже змістовно описали свою діяльність, з чого видно, що плідно попрацювали. Але,спробуйте більше писати про те, що Вас вразило, сподобалося, примусило замислитися, які запитання виникли. Дякую, бажаю успіхів!

    ОтветитьУдалить